Aquesta temporada 2016 les tres colles de Martorelles participaran a la roda de ballades que organitza l’Agrupació de Colles de Ball de Gitanes del Vallès. Martorelles participarà en un total de 3 ballades:

- El 13 de Març, a Martorelles
- El 10 d'Abril, a Mollet del Vallès
- El 8 de Maig, a Parets del Vallès

Les ballades de la roda seguiran aquest any amb el format de concurs, en el que una de les peces s'ha de ballar obligatòriament i és puntuada per un jurat. Aquest any les colles de petits concursaran amb la catxutxa, les colles de mitjans amb la jota, les colles de joves amb el xotis, i les colles de grans amb les contradanses.

La temporada de l’Agrupació finalitza el 29 de maig amb la ballada de Montserrat.

Com és habitual, la nostra entitat participarà a les activitats que s'organitzen al poble de Martorelles com ara la ballada de l'AAVV de Can Sunyer, la ballada de la Festa Major, aquest any hi ha la celebració dels 40 anys de la Joventut Sardanista...

Aquest any també és un any especial per a la nostra entitat ja que celebrem els 40 anys de colles continuades, sense interrupcions. Farem festa grossa, ja podeu apuntar a les vostres agendes els dies 4 i 11 de juny

Altres activitats que poden ser molt interessants aquest any per donar a conèixer la nostra entitat són la ballada en el festival d'Adifolk a Perpinyà el 31 de juliol, on ja hi tenim la participació confirmada, i la possible participació al festival de dansa MercèDansa, a Barcelona.

Esperem que aquest 2016 també podeu gaudir amb les nostres ballades.

Agrupació Ball de Gitanes de Martorelles

Facebook