Agrupació Ball de Gitanes de Martorelles

www.balldegitanes.com

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Colles
Colles de Martorelles

Colles del Ball de Gitanes de Martorelles

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquesta temporada 2018 l'Agrupació Ball de Gitanes de Martorelles la componen un total de 81 balladors repartits en 4 colles (hi ha balladors que ballen en més d'una colla), de la següent manera:

Colles 2017
Colles de l'Agrupació Ball de Gitanes de Martorelles 2017


TEMPORADA 2018

Aquesta temporada 2018 Martorelles compta amb 4 colles de gitanes: petits, mitjans, joves, i grans.  Les quatre colles de Martorelles participaran a la roda de ballades que organitza l’Agrupació de Colles de Ball de Gitanes del Vallès i ho faran en un total de 5 ballades:

- L'11 de Febrer, a Montmeló
- L'11 de Març, a Canovelles
- El 8 d'Abril, a Martorelles
- El 15 d'Abril, a Polinyà
- El 22 d'Abril, a Lliçà de Vall

A cadascuna d'aquestes ballades l'Agrupació Ball de Gitanes de Martorelles hi serà representada per una de les seves quatre colles (petits, mitjans, joves, o grans), excepte a la ballada del nostre poble on hi actuaran totes quatre colles.

La ballada de Montserrat, cloenda de les ballades del calendari de la roda, serà el 27 de Maig, i aquest any podria comptar amb l'actuació de les quatre colles.

Com cada any, enguany també s'està treballant per poder fer diferents sortides de ballades com podrien ser a Barcelona pel Seguici de la Mercè, a Caldes de Montbuí per l'Escaldàrium, a Sant Pere de Ribes, o a Montblanc. Totes elles i potser d'altres s'aniran confirmant en el calendari de ballades.

I com és habitual, la nostra entitat participarà en les festes del poble com ara la Festa Major.

Esperem que aquest 2018 també podeu gaudir amb les nostres ballades.


Agrupació Ball de Gitanes de Martorelles